zAHRADY A OKOLÍ DOMŮ

OPLOCENÍ, OPĚRNÉ ZDI
ZÁMKOVÉ DLAŽBY

,,Zámková dlažba je charakteristická tvarovými zámky, které usnadňují realizaci zpevněné plochy a zabraňují horizontálnímu posunu jednotlivých kamenů“.

V současné době nacházejí své uplatnění i na vysoce namáhaných místech, na pochozích a pojezdových plochách soukromých i veřejných, jako jsou parkoviště či chodníky.

Optimální složení betonu, ve spojení s moderní výrobní technologií, zaručují u všech výrobků vysokou pevnost, nízkou obrusnost, mrazuvzdornost a vysokou odolnost jejich povrchu proti vnějším vlivům.

Všechny zámkové dlažby jsou již ve výrobě opatřeny trvalou impregnací, která zamezuje nasákavosti betonu a výrazně omezuje ulpívání povrchových nečistot.

ZÁVLAHOVÉ SYSTÉMY

Automatický zavlažovací systém zajišťuje závlahu trávníku, rostlinám, stromům, a to bez nutnosti lidské obsluhy.

Voda je distribuována pomocí výsuvných postřikovačů, systém závlahy řídí ovládací jednotka prostřednictvím elektromagnetických ventilů. Množství vody určuje srážkové čidlo.

Závlaha je tvořena postřikovači, plastovým potrubím uloženým pod zemí, elektromagnetickými ventily, rozvody elektra, ovládací (řídící) jednotkou opatřenou pamětí pro případný výpadek proudu, ventilovými šachtami, dešťovým senzorem, filtračním zařízením, případně i čerpadlem.

Zajišťujeme kompletní servis. První zazimování systému provádíme ,,ZDARMA„.

Na cenu systému má vliv mnoho faktorů. Vždy záleží na velikosti a tvaru zavlažované plochy, množství postřikovačů, zda se instaluje zdroj vody atd. 

orientační cena závlahy na 1 M2 zavlažované plochy

VLADIMÍR KRÁTKÝ

PRVNÍ STAVEBNÍ

IČO: 70764298

Jahodová 2889/42

160 00 Praha 10

VLADIMÍR KRÁTKÝ

ADALU S.R.O.

IČO: 28245750

DIČ: CZ28245750

VÝPIS OBCHODNÍHO REJSTŘÍKU

Rybníky 79

263 01 Dobříš

Copyright © 2019 ADALU s.r.o. Všechna práva vyhrazena.

Webdesign Tomáš Bureš